Rechtsbijstand

Rechtsbijstand-dossiers

Vaak komt het voor dat u bijstand wenst in uw schadedossier. Dit kan allerlei vormen aannemen waarvan de meest voorkomende vorm het niet akkoord zijn met een eerder aangestelde expert betreft, wij kunnen hier optreden als tegenexpert. Ook wanneer er een discussie ontstaat en twee eerder aangestelde experten niet tot een overeenkomst komen kunnen onze experten gelast worden voor het uitvoeren van een arbitrage. Bij start van onze opdracht verzamelen wij alle nodige documenten en eerder gevoerde communicatie met andere partijen. Vanaf dat er een globaal beeld bestaat over het schadedossier voeren wij een expertise uit op het betrokken voertuig. Het contact met u als schadelijder zal bepalen op welke basis wij uw dossier verdedigen.

J&V Services staat bekend bij alle makelaars en verzekeraars om steeds een oplossing te bieden waarbij u als schadelijder een tevreden gevoel overhoudt aan de afhandeling van uw schadedossier.

U hebt als schadelijder steeds eigen keuze van expert bij een rechtsbijstand dossier.

FAQ
Hieronder kan u de veel gestelde vragen in verband met bovenvermelde dienst terugvinden. Wanneer u toch geen antwoord kan vinden op uw vraag vul ons contactformulier in of vraag het ons telefonisch.
 • Er is discussie met mijn carrosserie over een slechte herstelling. Kan U mij bijstaan ?

  Wij raden steeds aan om eerst zelf met uw carrosserie uw klachten te bespreken. Mogelijk zal deze dit voor U onmiddellijk oplossen. Indien deze toch geen gehoor geeft aan uw klachten, kan U ons laten gelasten. Hebben wij de initiële expertise uitgevoerd, dan kan uw verzekeraar ons een bijkomende opdracht geven. Indien wij de initiële expertise niet uitvoerden of er geen expertise heeft plaatsgevonden voor herstelling, kan U ons rechtstreeks aanstellen of indien U een polis rechtsbijstand heeft, kan U ons via uw verzekeraar/makelaar laten aanstellen.

 • Ik ben niet akkoord met de bevindingen van de door mijn verzekeringsmaatschappij aangestelde expert. Kan ik uw diensten inroepen om mijn belangen te verdedigen?

  U kan bij ons rechtstreeks terecht of indien U een polis rechtsbijstand heeft, kan u ons via uw verzekeraar/makelaar laten aanstellen. Wij hebben jarenlange kennis en gedrevenheid om uw belangen te verdedigen ten overstaan van de initieel aangestelde expert.

 • Ik heb een rekening ontvangen van mijn garage na onderhoud/herstelling en toch heb ik problemen met mijn voertuig. Kan U mij hierin bijstaan?

  U kan bij ons rechtstreeks terecht of indien u een polis rechtsbijstand heeft, kan u ons via uw verzekeraar/makelaar laten aanstellen. Wij hebben jarenlange kennis en gedrevenheid om uw belangen te verdedigen en een passende oplossing in uw dossier aan te bieden.

 • Mijn voertuig heeft sedert aankoop problemen. Kan U mij bijstaan om de problemen op te lossen?

  U kan bij ons rechtstreeks terecht of indien U een polis rechtsbijstand heeft, kan U ons via uw verzekeraar/makelaar laten aanstellen. Wij hebben jarenlange kennis en gedrevenheid om uw belangen te verdedigen en een passende oplossing in uw dossier aan te bieden.

Vragen? Contacteer ons

Vul ons contactformulier in voor al uw rollend materieel gerichte vragen. Onze medewerkers bieden u een passend antwoord.

J&V Services houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving).

Copyright © 2020 J&V Services. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies

Webdesign Webit