• Jarenlange ervaring

    Onze jarenlange ervaring geeft ons een brede kijk op het expertisegebeuren en de nodige flexibiliteit om in te spelen op de huidige noden en vragen van de markt. Door jaren opgebouwde vakkennis en contacten tussen J&V Services en de sector onderscheiden wij ons in enkele nichemarkten zoals motorschade, brandschade, fietsschade en oldtimers. Wij bouwen verder aan een innovatieve toekomst.

  • Focus op onze klanten

    Vanaf het eerste contact met ons kantoor merkt u onze continue alertheid, service en paraatheid waar wij u als klant steeds vriendelijk en duidelijk te woord staan. Knelpunten zijn te bespreken zodat 100% service kan aangeboden worden aan U als klant.  Wij staan garant voor een gezonde, open samenwerking die rust op vertrouwen en professionalisme! Wij zullen ons te allen tijde aanpassen aan de noden van de klant, een service die gekend is in de werking van J&V Services.

Logo

J&V Services is gestart in 1999 als expertisekantoor rollend materieel. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de expertise sector.

In de wereld van expertise en schaderegeling is J&V Services gekend en hebben wij een infiltratie in de meeste systemen, die zich concentreren op verzekeraars en leasingmaatschappijen.

Onze jarenlange ervaring geeft ons een brede kijk op het expertisegebeuren en de nodige flexibiliteit om in te spelen op de huidige noden en vragen van de markt. Wij zijn een gedreven, dynamisch en professioneel kantoor met alle vormen van expertise onder één dak. Zo bieden wij alles in één pakket aan onze opdrachtgever, waardoor wij een complete partner zijn.

Al vaak heeft J&V Services als pilootbedrijf meegewerkt aan nieuwe projectontwerpen op het gebied van internetplatformsystemen waarbij schadebeheer, schadebeheersing en schadeafhandeling centraal staan.  Wij zijn uitgerust met alle nieuwe technieken om u vlot, flexibel en doelmatig te kunnen helpen.  Wij doen voor verschillende opdrachtgevers een combinatie van platformbeheer, fieldexpertises en fotodossiers.

Wie met voertuigschade geconfronteerd wordt, vindt bij ons een betrouwbare partner die de schade deskundig vaststelt en het schadedossier in vertrouwen professioneel afhandelt.

Al onze schade-experten beschikken over de nodige erkenningen Assuralia en FOD economie. Een continue bijscholing via erkende opleidingcentra en beroepsvereniging UPEX worden door onze schade-experten gevolgd. Via het instituut der autodeskundigen IAE-IEA worden deze bijscholingen nauwkeurig opgevolgd zowel qua kwaliteit als kwantiteit.

J&V Services is voor onze opdrachtgevers de medewerker op kantoor en zijn hun eyes on the field. Wij bieden meer dan een partner/expert. Er is een gezonde, open jarenlange partnerwerking die rust op vertrouwen en professionalisme. J&V Services is uw speler in “Partnerschip”.

J&V Services staat centraal voor loyaliteit, vakkennis en gedrevenheid.

Copyright © 2020 J&V Services. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies

Webdesign Webit