Rollend materieel

Fietsen/moto's

J&V Services is een gerenommeerd bedrijf inzake fietsexpertise. Op gebied van elektrische fietsen, leasingfietsen en fietsexpertise in het algemeen is J&V Services heel gekend in de fietswereld. Aangezien wij jaar en dag meedraaien in het wielermilieu zijn wij toonaangevend in dit vakgebied en op deze basis gekend bij verzekeraars en leasingmaatschappijen. Zowel op algemeen als op technisch vlak worden wij continue ingezet.

Expertise en schadebegrotingen ten opzichte van fietsen en motorfietsen is zeer specifiek en gekend door J&V Services. In de wereld van fietsen en motorfietsen is een uitgebreide kennis noodzakelijk. Deze markt is sterk veranderend wanneer we er rekening mee houden dat elk bouwjaar ervoor zorgt dat het model, samenstelling, kleuren en uitvoeringen wijzigen. Bijkomend dienen wij te vermelden dat iedere fiets of motorfiets op verschillende wijze kan afgemonteerd worden, wat zeer bepalend is voor de finale schadebegroting of waardebepaling.

Al onze experten hebben de nodige kennis om dit soort expertises tot een goed einde te brengen. Voor specialere expertises beschikken wij voor zowel fietsen als motorfietsen over een cel welke bedreven is in één van beide en de marktevolutie uitvoerig opvolgt.

Vragen? Contacteer ons

Vul ons contactformulier in voor al uw rollend materieel gerichte vragen. Onze medewerkers bieden u een passend antwoord.

J&V Services houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving).

Copyright © 2020 J&V Services. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies

Webdesign Webit