Rollend materieel

Vrachtwagens

In de transportsector is er veel vraag naar expertise op maat. Dit wil zeggen dat vrachtwagens, trekkers en opleggers zoveel mogelijk in roulement moeten blijven. Hierdoor staan deze slechts gedurende een korte periode aan de kant. Wij trachten steeds in samenspraak met klant tot een overeenkomst te komen waarbij wij de expertise uitvoeren op verplaatsing, bij ons op drive in of tijdens herstelling,… naar waar de voorkeur van onze klant uitgaat. Ook is het mogelijk om deze expertises op zaterdag te laten doorgaan.

Met betrekking tot vrachtwagen-expertise heeft J&V Services de nodige ervaren vrachtwagen deskundigen aan boord, die uw dossier met de nodige vakkennis behartigen. Ook voor de grotere vlootexpertises bent u bij ons aan het juiste adres.

Bijkomend bieden wij ook de mogelijkheid voor transporteurs om hun vrachtwagenvloot te laten bestatigen ifv totale vlootverzekering.

Vragen? Contacteer ons

Vul ons contactformulier in voor al uw rollend materieel gerichte vragen. Onze medewerkers bieden u een passend antwoord.

J&V Services houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving).

Copyright © 2020 J&V Services. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies

Webdesign Webit