Onderzoek

Labo onderzoek

Heden is J&V Services in volle expansie.  Met betrekking tot infrastructuur gaan wij van start met de opbouw van een  multifunctioneel testcentrum en labo.

Bij expertises is het regelmatig noodzakelijk de nodige labo onderzoeken uit te voeren. Zo kunnen analyses van oliën, brandstoffen, smeermiddelen,.. ons zeer veel leren over oorzaak en schade. Er is steeds een noodzaak om de link te leggen tussen schade en oorzaak waarbij allerhande labo onderzoeken een handige tool zijn. Na analyse kan er onmiddellijk een oorzaak bepaald worden of een doelgericht verder onderzoek plaatsvinden.

Een volledig uitgeruste werkplaats, voorzien van hefbruggen, uitleesapparatuur, remmentestbank, uitlijntoestel,… staan voor u als klant ter beschikking in diepgaandere dossiers.

Onze labo afdeling zal in de toekomst verder fungeren als onderzoekscentrum in de ruimste zin van het woord, er werd een partnership in education opgestart met technische hogescholen.

Vragen? Contacteer ons

Vul ons contactformulier in voor al uw rollend materieel gerichte vragen. Onze medewerkers bieden u een passend antwoord.

J&V Services houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving).

Copyright © 2020 J&V Services. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies

Webdesign Webit